Autós kamera leírás beállítás használati útmutató

Autós kamera 720p Manta MM308S

2016.07.14 12:34

autós kamera képHD autós kamera 720P Manta MM308S leírás, beállítási útmutató...

 

Teszteléseink szerint 0 megvilágítás mellett csak a ledeket használva kb. fél méternyi távolságra lát el az autós kamera, azonban az autó fényszóróit működtetve a kamera tökéletes képeket készít a fényszórók által megvilágított távolságig.

A felső, és az alsó képen is láthatjuk a kamera 2.5"-os LCD kijelzőjét ami 270°-ban elforgatható. A HD autós kamera objektíve fix állású, tehát nem forgatható el, de 120° széles látószögű. A kamera hátulján találjuk meg a bekapcsolásra alkalmas gombot valamint a bekapcsoló gomb mellett található a manuális ( kézi ) felvételt indító gomb.

Az LCD kinyitása után, ha üzembe van helyezve az autós kamera akkor a menü gomb segítségével tudunk belépni a készülék menüjébe ahol a menü gomb mellett található “up” ( fel ) és a   “down” ( le ) gombokkal tudunk lépkedni. A kiválasztott menüpontba az autós kamera hátulján található felvétel gombbal tudunk belépni. A menüben beállítható az autós dvr által készített videók felbontása, fehér egyensúlya, hogy a videón láthatóvá váljon-e az aktuális idő és dátum, az automata mozgás érzékelőt tudjuk be illetve kikapcsolni, ezen felül beállíthatjuk, hogy rögzítsen-e hangot az autós kamera vagy sem, az egy részletben felvett videók hosszúságát, és az éjjeli módhoz tudjuk bekapcsolni illetve kikapcsolni a ledek világítását. A menü gomb ismételt lenyomásával az autós kamera további beállításaiba tudunk átlépni ahol testre szabhatjuk az autós kamera nyelvezetét, az automata kikapcsolás idejét, a dátumot és az időt, az USB kábellel történő csatlakozás módot, és itt tudjuk visszaállítani az autós kameránkat a gyári beállításokra. A menü gomb harmadszorra történő lenyomása esetén a készülék kilép a menüből.
A gombsorban a második ( up ) illetve harmadik ( down ) gomb szolgál a zoomolásra ( csak akkor ha nem vagyunk belépve a menübe ). A készülék képes 8x-os digitális zoomolásra, természetesen mint minden más terméknél is használatos digitális zoomolás esetén a videó felvételének minősége romlik ( pixelesedik a kép ). Végül az utolsó gomb a “mode” gomb. Ennek a gombnak a lenyomásával  tudunk választani a videó felvételi mód és a fényképező mód között, illetve ezzel a gombbal tudunk belépni a készülék memóriájába ahol megtekinthetjük az eddig készített felvételeinket.

autós kamera csomag

Az autós kamera mind a két oldalán találhatunk egy-egy lenyitható kis ajtót. Egyik oldalra tudjuk az SD kártyánkat behelyezni. Az eszköz megfelelő működéséhez elengedhetetlen a megfelelő jó minőségű SD kártya ami minimum 10x-es írás sebességű legyen. A kamera 32Gb-ig kezeli a memóriakártyákat. A megfelelő tárhely mérethez egy 8Gb-os SD kártyát ajánlanék. A másik oldalon lévő lenyitható ajtó mögött találjuk a különböző csatlakozók helyét. Itt tudjuk az autós kamera bemeneteibe csatlakoztatni az usb kábelhez, és a szivargyújtó töltőhöz is.

A felső képen megtekinthetjük a csomag tartalmát ami egy autós dvr-ből, egy autós töltőből, egy akkumulátorból, egy ablakra helyezhető kamera tartóból, illetve egy magyar nyelvű leírásból áll. Az alul látható videón szintén a doboz tartalmát és a kamera elindításának módját mutatjuk be.

 

Webáruház készítés